http://www.bernina-odense.dk/
Indkøbskurv
0 Varer
0,00 DKK
NYHED fra Brother  ScanNCut

ScanNCut SDX 1200 - VELKOMMEN TIL EN
HELT NY VERDEN AF FORNYELSE

Den kommer til salg fra D 7-11-2018
Kontakt os for at blive skrevet op til levering.
(send en SMS på 24212737 eller mail på bernina-syxperten@hotmail.com og jeg kontakter dig med mere info)

Velegnet til både i hjemmet og på arbejdet.

Ingen ekstra hjælpemidler er nødvendige
ScanNCut DX SDX1200 er helt selvstændig – det betyder, at du ikke behøver at tilslutte den til en computer. Ingen andre skanne og skæremaskiner kan dette.

Design overalt
Helt automatisk knivjustering
 
VIRKELIG ALSIDIG! 
ScanNCut DX kan nu skære i et bredt udvalg af materialer, lige fra tynde stoffer til materialer som filt, kork og mosgummi op til 3 mm tykt.

Kniv sensor teknologi
Med den nye auto-kniv funktion, kan du skære i et stort udvalg ag kraftige materialer, uden at skifte kniven. SDX1200 leveres også med vores special designede auto-kniv til tynde stoffer, så du kan skære de tynde stoffer helt uden problemer.

Ubegrænsede design muligheder
 
SUPER PRÆCIS OG STABIL
ScanNCut DX er lavet til at give dig de mest præcise og lydløse udskæringer nogensinde, selv i avancerede mønstre og tykkere materialer.

Hurtigere
Hurtigere end tidligere modeller og mere lydløs end før. Skær og tegn ikke kun hurtigere, men det gør det også til en mere lækker og afslappet oplevelse for dig.

SCANNCUT DX SDX1200
ScanNCut DX SDX1200 er en lille men alsidig maskine. Den er proppet med fede funktioner som udvider din kreativitet til nye højder. 
Se brochuren som PDF.Brother ScanNCUT nu også hos Kyndbøl Symaskiner.Login

Kyndbøl Symaskiner - Bernina SyXperten - Stærmosegårdsvej 10 - 5230 Odense M - Tlf.: 6617 8183 - 24212737 - E-mail bernina-syxperten@hotmail.com